جمعه ۲۶ / ۰۲ / ۱۴۰۴ ساعت 21:26

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
منو اصلی

برای نخستین بار
آغاز اجرای طرح همزمان سازی فَحْلی در دام عشایر خراسان جنوبی

طرح همزمان سازی فَحْلی برای نخستین بار در دام سبک عشایر خراسان جنوبی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: افزایش بازده تولید مثل، دوقلوزایی و نرخ باروری، همزمانی آبستنی دام سبک از اهداف این طرح است.

ابراهیمی افزود: در این روش عشایر می‌توانند با پرواربندی بره‌های هم سن و انتخاب بهترین زمان فروش، درآمد بهتری کسب کنند.

به گفته وی این طرح برای نخستین بار است که در دام سبک عشایر استان بصورت خارج از فصل تولید مثلی به تعداد ۱۴۰۰ راس و با روش اسفنج گذاری و تزریق هورمون با همکاری بخش خصوصی و نظارت اداره بهسازی و امور تولید این اداره کل در حال انجام و تا پایان خرداد سال جاری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: هزینه اجرای این طرح به ازای هر رأس دام سبک ۳۲۰ هزارتومان است که از این مقدار مبلغ ۱۷۰ هزارتومان از محل اعتبارات دولتی تامین و الباقی توسط دامدار پرداخت می‌شود.


اشتراک گذاری
ارسال دیدگاه

English»