معاون توسعه مدیریت ومنابع سازمان امور عشایر ایران:
تشویق و حفظ پرسنل با افزایش حقوق و مزایا اتفاق می افتد
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران بهمراه مدیر امور مالی و ذیحساب با حضور در جلسه شورای هماهنگی اداره کل امور عشایر، گفت: تلاش سازمان امور عشایر ایران درجهت حفظ پرسنل درموقعیت و بالابردن راندمان شغلی، تشویق به فعالیت بهتر با استفاده از برنامه های تشویقی و افزایش حقوق ومزایا، می باشد.
فرانک یوسف نیا، ضمن بیان مطلب فوق، از اقدامات مدیر و کارکنان اداره کل عشایر خراسان جنوبی درانجام پروژه ها و ایجاد همدلی و همراهی در بین کارکنان قدردانی کرد و افزود: از وظایف معاونت توسعه مدیریت و منابع حرکت درجهت جلب رضایتمندی حداکثری پرسنل در راستای سیاست های کلی نظام می باشد.
وی افزود: انتظار می رود ادارات کل تعامل بیشتری با سازمان برقرار نمایند تا با همفکری و تبادل اطلاعات روند انجام کارها بهتر و سریع تر مورد برسی قرار گیرند.
معاون توسعه مدیریت ومنابع سازمان امور عشایر ایران گفت: باید با همفکری بیشتر، مشکلات از جمله بدهی ها رصد شوند تا از منابع مختلف بتوان درجهت رفع و پرداخت آن اقدامی جدی نمود.
یوسف نیا درخصوص موضوعات فرهنگی اظهار داشت: پرداختن به مسائل فرهنگی بسیار لازم و ضروری است لذا تلاش سازمان امور عشایر این است تا در برنامه هفتم توسعه نگاه به مسائل فرهنگی پررنگ تر گردد.
در ادامه مهدی عصمتی پور مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور معاونت توسعه منابع و همچنین مدیرمالی و ذیحساب سازمان در استان، مطالبی درخصوص وضعیت نیروی انسانی و کمبود و مشکلات در ان حوزه بیان کرد و گفت: با تمام کمبودهایی که طبیعتا در همه جا وجود دارد اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی با کمک کارکنان خود توانسته در خدمت رسانی به عشایر درکشور جزوء استانهای برتر باشد.