پاپی زاده در دیدار با استاندار خراسان جنوبی:
توزیع عادلانه منابع در راستای محرومیت زدایی و توسعۀ عدالت اجتماعی است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، استاندار خراسان جنوبی روز دوشنبه ۲۳ اسفندماه با حضور در سازمان امور عشایر ایران با رئیس سازمان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار موضوع تامین نهاده دامی عشایر، تامین آب پایدار و کامیون های تانکردار آبرسان سیار و سایر خدمات مورد نیاز عشایر و توسعه همکاری ها برای برطرف کردن مشکلات آنان مورد تاکید قرار گرفت.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه محرومیت زدایی گفتمان انقلاب اسلامی است، توزیع مساوی منابع کشور بین اقشار شهری، روستایی و عشایری را در راستای محرومیت زدایی و توسعۀ عدالت اجتماعی عنوان کرد.
عباس پاپی زاده با بیان اینکه در راستای توسعۀ عدالت اجتماعی توجه بیشتری به استان های محروم داریم، گفت: خراسان جنوبی یکی از استان های با جمعیت عشایری بالا است و برای ما دارای اهمیت زیادی است و سهم عشایر استان از نهاده های دامی بهتر از سایر استانها بوده است.
وی با بیان اینکه حدود ۲درصد جمعیت کشور را عشایر تشکیل می دهند و لازم است سهم آنان از اعتبارات هدفمندی یارانه ها و منابع انرژی مورد توجه بیشتری قرار گیرد، افزود: سهم عشایر از منابع انرژی تنها سالی ۲۰۰ لیتر نفت سفید است و از سایر منابع انرژی مثل برق نیز استفاده چندانی نمی کنند.
رئیس سازمان امور عشایر ایران اختصاص منابع اعتباری لازم برای آبرسانی سیار به عشایر را مورد تاکید قرار داد و گفت: از طریق مجلس پیگیر اختصاص منابع اعتباری برای راه های عشایری و سهم مناطق عشایری از قیر رایگان هستیم.
جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار با قدردانی از سازمان امور عشایر ایران برای ارائه خدمات به جامعه عشایری، آمادگی استانداری را برای حمایت از عشایر و توسعه زیرساخت ها در مناطق عشایری و برطرف کردن مشکلات و دغدغه های عشایر اعلام کرد.
مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی نیز در این نشست گزارشی از وضعیت عشایر استان و خدمات ارائه شده داد و گفت: ۵۶ صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری با ۱۸۷۰ عضو در خراسان جنوبی فعالیت می کنند که تنوع شغلی و تولیدی اعضای این صندوق ها در دستور کار قرار دارد.
مهدی عصمتی پور با اشاره به اینکه ۵۲ میلیارد تومان تسهیلات از سوی سازمان برای رونق تولید در مناطق عشایری استان دریافت کرده ایم که بیشترین میزان نسبت به سایر استانها بوده است، بیان داشت: ۲۵درصد از صنایع دستی خراسان جنوبی توسط عشایر استان تولید می شود که برای توسعه آن نیازمند اختصاص تسهیلات ارزان قیمت هستیم.