پنج شنبه ۲۳ / ۱۲ / ۱۴۰۳ ساعت 14:43

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
منو اصلی

39 سیاه چادر آماده استقبال از مسافران نوروزی (آدرس سیاه چادرها در متن خبر)
در سومین سال متوالی برپایی نوروزگاه های عشایری خراسان جنوبی عنوان شد؛

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: ۳۹ سیاه چادر عشایری با عنوان نوروزگاه برای استقبال از مسافران نوروزی در استان برپا شده است.

محمد ابراهیم ابراهیمی اظهار داشت: سال گذشته عشایر استان ۳۳ سیاه چادر را برای استقبال از مسافران نوروزی برپا کردند که امسال با برپایی ۳۹ سیاه چادر نوروزی به استقبال مسافران فصل بهار می‌روند و این تعداد به دلیل استقبال عشایر و مسافران افزایش ۱۸ درصدی داشته است.

وی عنوان کرد: از این سیاه چادرها که به عنوان نوروزگاه‌های عشایری یاد می‌شود، در ورودی‌ و نزدیکی تمامی شهرستان‌های استان و به نسبت موقعیت آنها و با توجه به اینکه برخی از شهرستان‌ها در مسیر عبوری زائران بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) قرار دارند، برپا شده‌اند.

مدیرکل امور عشایر استان افزود: امسال شهرستان‌های فردوس و سرایان هر کدام با شش سیاه چادر عشایری دارای بیشترین تعداد نوروزگاه در خراسان جنوبی می باشند.

ابراهیمی گفت: در کنار ایجاد توقفگاه سنتی و زیبا برای رانندگان و مسافران عبوری برای کاهش نرخ تصادفات، سیاه چادرهای نوروزی عشایری با توجه به تجربه و آمار و ارقام سال گذشته نشان داده‌ که می‌شود بر روی آنها به عنوان یک مکان برای عرضه مستقیم تولیدات و محلی مناسب برای افزایش میزان درآمد خانوار عشایری حساب کرد.

وی عنوان کرد: مسافران نوروزی ضمن استراحت و رفع خستگی در این چادرها، با فرهنگ و آداب و رسوم نوروزی و توانمندی‌های تولیدی عشایر آشنا می‌شوند ضمن اینکه در این چادرها محصولات تولیدی عشایر نیز به مسافران عرضه می‌شود.

لازم بذکر است امسال همچنین در شهرستان خوسف ۵ سیاه چادر و در شهرستان‌های سربیشه، نهبندان و قائنات هر کدام ۴ ، عشق آباد ۳ و در شهرستان‌های زیرکوه و درمیان یک سیاه چادر در ایام نوروز برپا می شود.


اشتراک گذاری
ارسال دیدگاه

English»