پنج شنبه ۳۰ / ۰۱ / ۱۴۰۳ ساعت 7:36

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
منو اصلی

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی خبر داد:
پروژه ملی آبرسانی در نهبندان ۱۲ محله عشایری را سیراب می‌کند

به گزارش روابط عمومی امور عشایر خراسان جنوبی، حسین حسین‌پور اظهار داشت: امسال از اعتبارات بند ه ـ تبصره ۴ قانون بودجه سال ۹۸ از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای دو پروژه آبرسانی به محلات عشایری در منطقه بمرود شهرستان زیرکوه حدود۱۰۰  میلیارد ریال و برای پروژه آبرسانی به محلات عشایری منطقه خواجه منجیکوه نهبندان حدود ۸۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آبرسانی به این مناطق به صورت سیار و با تانکر انجام می‌شود، افزود: امیدواریم بتوانیم با تخصیص این اعتبارات و اجرای خط انتقال شبکه آبرسانی برای تامین آب شرب بهداشتی، کارهای بنیادی در این مناطق انجام دهیم.

حسین پور گفت: مطالعات پروژه ملی آبرسانی در منطقه چاه خواجه منجیکوه شهرستان نهبندان در حال انجام است و چاه این پروژه در آینده نزدیک حفاری می‌شود که با اجرای این پروژه ۱۲ محله عشایری با جمعیتی حدود ۹۰۰ نفر و ۲۰ هزار رأس دام از آب آشامیدنی بهداشتی برخوردار می‌شوند.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی با اشاره به پروژه آبرسانی به ۴۰ محله عشایری بمرود شهرستان زیرکوه با جمعیت دو هزار و ۵۹۰ نفری و ۶۵ هزار رأس دام، افزود: در فاز اول این پروژه ۳۴ کیلومتر لوله گذاری و احداث ۲ باب ایستگاه پمپاژ، مخازن تعادلی با ظرفیت ۷۰۰ متر مکعب و احداث شبکه انتقال برق ۲۰ کیلو ولتی به طول ۸۳۰۰ متر انجام شده و ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: تشکل‌های عشایری استان شامل  یک اتحادیه و ۱۰ شرکت تعاونی زیرمجموعه وظیفه تهیه و توزیع انواع نهاده‌های دامی از قبیل جو، سبوس، کنسانتره، کاه و کالای اساسی آرد و مواد غذایی را دارند.

حسین پور ادامه داد: در سال ۹۷ اتحادیه عشایری سامان استان به همراه سایر تشکل‌های عشایری شهرستان ۲۸ هزار و ۵۰۲ تن نهاده دامی براساس جمعیت دام هر شهرستان در بین عشایر توزیع کرد که از این طریق حدود ۶۰ هزار رأس بره توسط عشایر خراسان جنوبی پروار و به بازار عرضه شد و امیدواریم بتوانیم توسط عشایر حداقل ۱۰۰ هزار رأس دام پرواری به بازار مصرف ارائه کنیم.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: تولیدات صنایع دستی زنان عشایری توسط اتحادیه خریداری و در بازارهای استان و خارج از استان عرضه می‌شود.


اشتراک گذاری
ارسال دیدگاه

English»